domingo, 8 de marzo de 2009

Inici

Hola!
Estic intentant crear aquest blog, no només com a activitat de l'assignatura sinó per poder compartir amb més gent relacionada amb el món de l'educació, les nostres experiències amb la diversitat de cultures amb que ens trobem avui dia a les nostes aules. Espero treure molt de profit d'aquest blog, que crec que a partir d'ara comença... Si això funciona, més endavant us explicaré el perquè del nom del meu blog i quines són les meves (o millor dit), les nostres expectatives amb el blog i l'assignatura en general. Escribiu algun comentari, si us plau, més que res, per saber si tot va bé.
Una abraçada!

4 comentarios:

  1. Hola Xaro¡¡¡ Bienvenida al mundo del blog, yo también estoy probando todavía en este mundo pero estoy contigo en que espero que me sirva de mucho tanto profesional como personalmente.
    un saludo

    ResponderEliminar
  2. Xaro,
    Compruebo con mucha alegría que cada vez más profesionales de los centros penitenciarios apuestan por las metodologías con las tecnologías y no sólo para hacer carteles en las aulas... sino para integrarlas como una herramienta de trabajo imprescindible.
    Quiero pensar que los puntos Òmnia han puesto (y ponen) su granito de arena.
    Anima als teus companys a participar...
    Endavant amb el teu blog i ens trobem pel ciberespai ;-)
    Maria (la del "Òrnia" de Joves)

    ResponderEliminar
  3. Hola Maria!
    Quina alegria trobar-te pel nostre blog. Moltes gràcies per les teves paraules d'ànims cap a l'activitat que acabem d'iniciar. Espero que els col.laboradors d'aquest projecte rebin molts comentaris i puguin oferir amb les seves experiències viscudes, ajuda a la gent que la necessiti. Aquest el seu propòsit i crec que tots (i cóm no, també els del punt Òmnia) hem posat el nostre "granito de arena". Creiem en el que fem, això és important per continuar endavant. Una abraçada, Maria!

    ResponderEliminar
  4. Hola Xaro!!
    Buscant i tombant, he caigut en aquest blog!! M'ha agradat molt la iniciativa i els escrits dels teus alumnes!
    Com va tot?
    Espero que estigueu tenint un bon inici de curs!
    :o)
    Bernat

    PD: Vaig estar treballant amb vosaltres durant el 2008, que potser amb el nom no t'ajudo...!!

    ResponderEliminar